PF 2022

Uběhl nám další rok, který byl plný výrazných událostí. Stále nejsme z covidového sevření pryč (i u nás nastaly průlomové změny, které zmíníme příště), a tak nám nezbývá než doufat, že se z toho svrabu už v příštím roce dostaneme. Přejeme Vám dobré zdraví, pozitivní mysl a lepší rok 2022. O naplnění přání jsme požádali na těch nejvyšších místech, a to u betlémku v parku Capelas.

Pokračovat ve čtení “PF 2022”

Máme hotovo – část 2

Tento příspěvek rozšiřuje informace ohledně výsledku přestavby, nabídky ubytování a provede vás změnami, které přestavba přinesla – vč. možnosti virtuálních prohlídek jednotlivých částí domu. Příspěvek navazuje na předchozí část, která byla publikována před několika okamžiky, a byl pojat spíše jako rozcestník na nové stránky, které jsme zařadili do menu Ubytování. Můžete také případně nahlédnout do našeho soukromého prostoru: hotového obývacího pokoje.

Pokračovat ve čtení “Máme hotovo – část 2”

Máme hotovo – část 1

Uběhla celá řada měsíců, kdy jsme o sobě nedali vědět. Není to proto, že by nebylo o čem psát, ale dělo se toho u nás až příliš, a tak na mnohahodinové sepisování novinek nezbýval čas ani síly. Zkusíme tedy vše napravit, udělat rychlostní průlet časem a vrátit se do doby minulé. Zároveň se omlouváme, že se v tomto příspěvku zmiňujeme o našich blízkých jen stroze. Návštěvníci, kteří našli odvahu a přiletěli se za námi, v dobách ještě probíhajících dokončovacích prací, podívat, by si zasloužili více ohlédnutí, ale kvůli úspoře objemu příspěvku se o nich zmíníme jen okrajově. Všem však patří za uskutečnění návštěv velké díky, protože nám v jejich průběhu nesmírně pomáhali s dokončením, úklidem a výzdobou prostor i pro všechny budoucí návštěvníky. Bez jejich pomoci by příspěvek s dnešním názvem dalších několik dlouhých týdnů ještě nevznikl.

Pokračovat ve čtení “Máme hotovo – část 1”